اخبار و مقالات, مطالب آموزشی

پمپ کفکش سانتریفیوژ

پمپ کفکش سانتریفیوژ - صنایع پمپ سازی ملل

پمپ وسیله مکانیکی است که به طور کلی برای بالا بردن مایع از سطح پایین به سطح بالاتر استفاده می‌شود. این امر با ایجاد فشار کم در ورودی و فشار زیاد در خروجی پمپ حاصل می‌شود. به دلیل فشار کم ورودی، مایع از جایی که قرار است ذخیره یا تأمین شود، بالا می‌رود. با این حال، کار باید توسط یک محرک اصلی انجام شود تا بتواند انرژی مکانیکی به مایعات منتقل کند که در نهایت به انرژی فشار تبدیل می شود. در این مطلب به تعریف پمپ کفکش سانتریفیوژ، انواع پمپ‌ های سانتریفیوژ و روش کار این پمپ‌ها می‌پردازیم. جهت آشنایی با انواع پمپ و کاربرد آن و یا اطلاع از قیمت و خرید انواع پمپ کفکش و لجن کش به صنایع پمپ سازی ملل مراجعه فرمایید.

پمپ کفکش سانتریفیوژ

پمپ روتودینامیکی یک ماشین جنبشی است که در آن انرژی به طور مداوم توسط یک پروانه یا روتور چرخان به مایع پمپاژ می شود. در مقایسه با پمپ جابجایی مثبت که در آن یک مایع با به دام انداختن مقدار ثابت مایع و مجبور کردن حجم به دام افتاده در تخلیه پمپ، نمونه‌هایی از پمپ‌های روتودینامیکی شامل افزودن انرژی جنبشی به سیال مانند استفاده از پمپ گریز از مرکز برای افزایش سرعت یا فشار مایع است.

انواع پمپ کفکش سانتریفیوژ

پمپ‌های سانتریفیوژ را می توان در فاکتورهای مختلف از جمله طراحی، ساخت، برنامه‌ها، سرویس و غیره طبقه بندی کرد.

با توجه به انواع مراحل:

پمپ یک مرحله ای:

  • به عنوان پمپ تک پروانه شناخته می شود.
  • در طراحی ساده و در نگهداری آسان است.
  • برای دبی‌ های زیاد و تاسیسات کم فشار ایده آل است.

پمپ دو مرحله ای:

  • دو پروانه دارد که در کنار هم کار می کنند.
  • برای کاربردهای متوسط ​​استفاده می شود.

پمپ‌های چند مرحله ای:

  • دارای سه یا چند پروانه به صورت سری است.
  • آنها برای کاربردهای بالای سر استفاده می‌شوند.

با توجه به نوع تقسیم:

تقسیم محوری:

  • به دلیل سهولت در نصب و نگهداری، به طور افقی نصب می‌شوند.
  • در این نوع پمپ‌ها، پوشش ولت به صورت محوری تقسیم شده و خط تقسیم شده ای که در آن پوشش پمپ جدا می شود، در مرکز شافت قرار دارد.

تقسیم شعاعی:

در آن حالت پمپ به صورت شعاعی شکافته شده و شکاف پوشش ولت عمود بر خط مرکز شافت است.

با توجه به نوع ولت:

پمپ ولتاژ تنها:

  • این معمولا برای پمپ‌های کم ظرفیت استفاده می شود، زیرا دارای اندازه ولت کم است.
  • ریخته گری سایز کوچک دشوار است اما از نظر کیفیت خوب است.
  • بار شعاعی بالاتری دارند

پمپ دو ولت:

  • این دو ولت است که با فاصله ۱۸۰ درجه از هم قرار دارند.
  • از قابلیت تعادل بین بارهای شعاعی برخوردار است.
  • رایج ترین طرح مورد استفاده است.

روش کار پمپ‌ کفکش سانتریفیوژ

پمپ سانتریفیوژ پر کاربردترین دستگاه پمپاژ مورد استفاده در دنیای هیدرولیک است، که در آن آب از مخزن در مرکز پروانه می آید و از بالای پمپ خارج می‌شود. پروانه قلب سیستم نامیده می‌شود. که سه نوع دارند: ۱. پروانه باز، ۲. پروانه نیمه باز، ۳. پروانه محصور، که در آن پروانه محصور بهترین بازده را میدهد. پروانه‌ های محصور دارای یک سری پره‌های خمیده به عقب هستند که بین دو صفحه قرار گرفته اند. همیشه در آب خواهد ماند. وقتی پروانه شروع به چرخش می کند، مایعی که پروانه در آن قرار دارد نیز می چرخد.

وقتی مایع شروع به چرخش می کند، نیروی گریز از مرکز در ذرات سیال القا می‌شود. به دلیل نیروی گریز از مرکز، هم فشار و هم انرژی جنبشی مایع افزایش می یابد. همانطور که نیروی گریز از مرکز در ذرات سیال رخ می دهد، در نازل ورودی (در هنگام مکش) فشار کاهش می یابد. فشار نسبتاً کمتر از فشار جو خواهد بود. چنین فشار کم به مکش مایعات از انبار کمک می کند. اما اگر نازل ورودی (در هنگام مکش) خالی باشد یا با هوا پر شود به پروانه آسیب می رساند. اختلاف فشار ایجاد شده در نازل ورودی (هنگام مکش) و فشار اتمسفر برای مکش مایع از مخزن بسیار کمتر خواهد بود. پروانه اگر داخل محفظه باشد. بنابراین مایع باید درون محفظه باشد. پوشش به گونه ای طراحی خواهد شد که حداکثر فشار را در خروجی وارد کند.

در پوشش  حداکثر قطر یا فضا در خروجی است (نازل تخلیه) و با حرکت به داخل قطر به تدریج کاهش می یابد. به همین دلیل حجم مایع در نازل تخلیه بیشتر است، بنابراین سرعت کاهش می یابد و با سرعت و فشار هر دو با هم عکس هستند، فشار افزایش می یابد. و افزایش فشار به دلیل غلبه بر مقاومت سیستم پمپاژ لازم است. اگر فشار در نازل ورودی (هنگام مکش) به زیر فشار بخار سیال برسد، حباب‌های هوا در داخل محفظه ایجاد می شوند. این وضعیت برای پمپ بسیار خطرناک است زیرا مایعات شروع به جوشیدن و تشکیل حباب می کند. این حباب‌ها به پروانه برخورد کرده و مواد آن را خراب می کنند. این وضعیت به کاویتاسیون معروف است. برای افزایش فشار در نازل ورودی (مکش) باید سر مقطع را کاهش دهیم.

قیمت و خرید پمپ کفکش در صنایع پمپ سازی ملل

همانطور که گفته شد ، قیمت  و خرید انواع پمپ کفکش با توجه به مشخصات فنی که دارند متفاوت است. صنایع پمپ سازی ملل ، تولید و عرضه کننده پمپ لجن کش میباشد که میتواند قیمت مناسب تمامی محصولات را با توجه به خرید بی واسطه شما ، تضمین کند. برای استعلام قیمت پمپ کفکش مورد نظر با ویژگیهای مناسب با کاربرد خود و مشاوره خرید نوع پمپ با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تلگرام تولیدی پمپ صنعتی ملل

واتساپ تولیدی پمپ کفکش و لجن کش ملل

تماس با تولیدی پمپ کف کش ملل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *